bij Barbara, bijzonder – al 10 jaar!

We ontwerpen boeken. Voor ons begint ieder boek bij de omslag.
Een unieke buitenkant die uitnodigt tot de binnenkant. Daarom werken we met toewijding en focus en met hart voor de inhoud. Die liefde zie je terug in onze ontwerpen. Wij willen dat onze omslagen altijd blijven (be-)staan. Omdat ze bijzonder zijn. Verleiden tot lezen. Wij zijn bij Barbara.
We ontwerpen boeken. En daar zijn we goed in. Maak kennis.

null

… bij Barbara van Ruyven

Enthousiast. Over wat we bereikt hebben in de afgelopen jaren.
En nu al trots op wat we nog gaan doen. Want we gaan nog veel meer mooie boekomslagen maken. Vooral het persoonlijke contact en de positieve reacties van onze opdrachtgevers geven mij veel plezier en inspiratie. Daardoor werk ik met enthousiasme aan iedere opdracht.

null

... alle puntjes op de i's bij Lisette Vink

Positieve energie. Door mijn Alkmaarse nuchterheid hou ik mijn hoofd koel in drukke tijden. Ik zet graag mijn tanden in een mooi omslagontwerp, maar draai mijn hand ook niet om voor dtp-klussen. Een heel boek (omslag én binnenwerk) ontwerpen en opmaken vind ik het leukste om te doen. Voldoening haal ik vooral uit de persoonlijke, betrokken manier van werken met onze klanten.

 

null

De plus van Plusworks

Creativiteit. Voor beeldbewerking, animaties, beeldoptimalisatie en prepress-ondersteuning werken we nauw – en plezierig – samen met Maurice Rijnen van Plusworks. Hij zorgt ervoor dat wat wij maken, nog mooier wordt en perfect uit de drukkerij komt. Nog een voordeel: hij zit in dezelfde ruimte.
Dat is niet alleen gezellig, het houdt de lijntjes kort.