bij Barbara, bijzonder

We ontwerpen boeken. Voor ons begint ieder boek bij de omslag.
Een unieke buitenkant die uitnodigt tot de binnenkant. Daarom werken we met toewijding en focus en met hart voor de inhoud. Die liefde zie je terug in onze ontwerpen. Wij willen dat onze omslagen altijd blijven (be-)staan. Omdat ze bijzonder zijn. Verleiden tot lezen. Wij zijn bij Barbara.
We ontwerpen boeken. En daar zijn we goed in. Maak kennis.

null

…bij Barbara van Ruyven

Enthousiast. Over wat we bereikt hebben in de afgelopen jaren.
En nu al trots op wat we nog gaan doen. Want we gaan nog veel meer mooie boekomslagen maken. Vooral het persoonlijke contact en de positieve reacties van onze opdrachtgevers geven mij veel plezier en inspiratie. Daardoor werk ik met enthousiasme aan iedere opdracht.

null

De puntjes op de i van Lisette Vink

Energie. Oog voor detail. Ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes wordt afgewerkt. Of het nu brochures, omslagen of eigen ontwerpen zijn.
Een paar keer per jaar hebben we een piek met brochures. Dan moeten we echt knallen. Daar krijg ik energie van. En mocht er ooit een Alice in Wonderland tentoonstelling komen dan ontwerp en illustreer ik die graag!

null

De verfijning van Gabor Roozen

Weloverwogen. Ik heb een grote liefde voor typografie en waar kun je dat beter botvieren dan op boekomslagen? Bij Barbara voel ik me als een vis in het water. Het is een uitdaging om een beeld te zoeken dat precies weergeeft waar het boek voor staat en liefst nog wat extra glans geeft. Ik kom graag in de boekhandel en ik ben trots als ik daar m’n eigen werk zie.

null

De plus van Plusworks

Creativiteit. Voor beeldbewerking, animaties, beeldoptimalisatie en prepress-ondersteuning werken we nauw – en plezierig – samen met Maurice Rijnen van Plusworks. Hij zorgt ervoor dat wat wij maken, nog mooier wordt en perfect uit de drukkerij komt. Nog een voordeel: hij zit in dezelfde ruimte.
Dat is niet alleen gezellig, het houdt de lijntjes kort.